Stavanger Business Park

Stavanger Business Park

Sentralt og fremtidsrettet – BREEAM-sertifisert og fleksible størrelser

MODERNE, LEKRE OG LYSE LOKALER, LIKE VED DEN NYE SYKKELVEIEN

Stavanger Business Park har på kort tid blitt et attraktivt landemerke på Forus. Her får du glimrende eksponering mot motorveien og svært enkel adkomst, uansett om dine ansatte og kunder bruker sykkel, bil eller buss.

Bygget holder en gjennomgående høy nybyggstandard i både kontorområdene og fellesområder, noe som gjør det enkelt og kjekt å mingle med kunder. Flere kontorer har utsikt mot grønnkledde Jåttå – en stor kvalitet du helt sikkert vil sette pris på.

Vi tilbyr stor fleksibilitet i størrelser og løsninger – her kan du få alt mellom 10 og 1000 m².

Bygget har tilrettelagt for coworking soner, hvor det er plass til 1, 2 eller 5 personer. Vi kaller det felleskaps-fløyer med ”All inclusive”. Her kommer du til dekket bord fra dag 1, og blir fort integrert i et innovativt og moderne miljø.

BREEAM klasse | Ny minglesone ved resepsjon – moderne & trendy mingle-møbler | Kantine | Møteromspool | Flott resepsjon | Treningsrom med garderobe | Lukket parkeringsanlegg med sykkelparkering og vaskeplass for sykler | Gjennomgående høy nybyggstandard i både kontorområdene og fellesområder | Bygget er også tilpasningsdyktig med tanke på eventuelle Covid tilpasninger.

ET MILJØBYGG MED MEGET GOD STANDARD PÅ ALT!

I et bygg med BREEAM-sertifisering vet du at alt er utført med tanke på fremtidens miljøstandarder. Kontorlokalene er tilrettelagt for innredning med åpent landskap og cellekontorer, og har gode fasiliteter og fellesfunksjoner. Etasjene er bygget opp med en sosial sone mellom fløyene for å skjerme arbeidssonene og skape et best mulig arbeidsmiljø.

STOR FLEKSIBILITET I STØRRELSER: I STAVANGER BUSINESS PARK KAN DU LEIE ALT FRA FRA 10 TIL 1000 M².

Fornøyd leietaker

Vi falt for disse sentrale lokalene, i et knutepunkt for våre største kunder. Vi er nå lett tilgjengelige, og har korte avstander til alle de vi hjelper. Bygget er jo også elegant, og veldig moderne og behagelig med BREEAM. Her treffer vi også potensielle nye kunder, og får inspirasjon til nye tanker og idéer. 

Geir Olav Hagen, Director Products
Marius Fornæss, Director Deliveries

SYSCO EnergyX