Avant

AVANT – SENTRALT I HINNA PARK

Straks sertifisert som BREEAM Very Good.

AVANT – REGIONENS BESTE ARBEIDSPLASS

Avant er et kontorbygg på ca 40.000 m2 som ble bygd i 2013. Eiendommen har en meget sentral beliggenhet, i regionens mest moderne bydel Hinna Park. Avant er allerede i dag en av regionens mest moderne kontorbygg, men gårdeier vil revitalisere bygget ytterligere, med blant annet publikumsrettede tjenester, restauranter, bakeri, bar, fritidsaktiviteter mm. Avant kombinerer teknologi og natur, ved å bruke innovative biomaterialer og progressive teknologiske løsninger for å skape en levende kjerne og fellesareal.

Avant tilbyr både en-bruker og flerbruker kontoretasjer fra 1.000 – 40.000 m²

Hinna Park er i ferd med å bli regionens nest største knutepunkt hvor tog og buss går rett utfor døren . Den nye bussveien vil ta beboere og arbeidstakere raskt mellom Stavanger og Sandnes, samt at det kommer en dedikert bussvei til Ullandhaug. Bygget har et parkeringsanlegg med 562 plasser, og har kanskje regionens beste beliggenhet i forhold til profilering. Bygget består av 8 plan på opptil 6, 663 m² pr plan, og tillater ulike former for moderne arbeidsstiler, inkludert aktivitetsbaserte konfigurasjoner, fleksible områder, moderne teknologiske løsninger og enkel flyt mellom arbeidssoner. Dette lar bedrifter tilby arbeidsplasser som passer best for deres kultur, ambisjoner og svarer til ansattes behov.

FOKUS PÅ ANSATTE + REVITALISERING

Avant setter bedriftens ansatte i fokus med å tilby en rekke fritidstilbud, helsetjenester og samarbeidsarealer som vil bidra til økt produktivitet, engasjement og trivsel. Alle ansatte vil få tilgang til en Avant app som viser bl.a. informasjon om bygget, arrangementer, kontaktinfor- masjon og deres leietakerhåndbok. I tillegg kan appen brukes for å booke møterom, betale for byggets tjenester og bestille mat og drikke.

Avant er i ferd med å bli sertifisert som BREEAM Very Good. Revitalisering av eksisterende bygg som Avant unngår miljøpåvirkningene fra rivning og bygging, inkludert avfallsproduksjon, transport og ressursutarming. Avant vil tilby en fremtidsrettet og bærekraftig kontorløsning for deres bedrift.